Testimoniale

Mai jos va prezentam marturii importante ale unor persoane cheie din industrie. Multumim foarte mult tututor celor care ne-au onorat cu pareri atat de pertinente!

TESTIMONIALE PRIMA CARTE:

De precizat ca aici veti regasi variantele complete. Pe coperta primei carti, “Un hobby cu totul si cu totul special!”, din lipsa de spatiu, testimonialele au fost un pic editate, dar cat sa nu piarda din esenta mesajului.

1.

Mihaela Tatu

“Cand am primit de la Cristina carte cu povesti pentru copii, ma gandeam oare ce se mai poate scrie pentru cei mici in asa fel incat sa le captezi atentia? Cu printese si feti frumosi nu mai tine!
Dupa ce am parcurs primele povesti mi-am dat seama ca, iata Cristina Niculescu a gasit un drum original catre mintile si sufletele copiilor. Si nu numai al lor. “Codul copiilor de succes” este construit in asa fel incat trezeste interesul parintilor si bunicilor in egala masura, in timp ce le citesc copiilor intamplarile nastrusnicelor personaje ale cartii. 
Personaje care sunt foarte bine descrise si au fiecare cate un rol bine stabilit in povesti. Preocuparile lor sunt foarte actuale. De exemplu Ity este preocupat de calculatoare, iar Mark este astronomul gastii, in timp ce Eric viseaza sa ajunga medic veterinar. De unde si dorinta lui de a salva animalele aducandu-le pe toate acasa. Sau Ivy responsabila cu zanele, care știe cu exactitate rolul specific al fiecărei zâne în parte. Si lista personajelor nu se termina aici. Exista si o bunica blanda si binevoitoare ce are un rol bine definit in poveste si o “Strada a Parintilor”.
Nu intentionez sa va spun mai multe despre intamplarile prin care trece mica gasca in drumul ei de descoperire a increderii in fortele proprii. Pot insa sa va garantez starea de bine pe care o vor avea copiii, dupa ce vor trai alaturi de gasca, toate intamplarile, din care sigur ca vor ramane cu multe lucruri invatate. Pe mine m-au cucerit pentru ca povestile sunt scrise frumos, curat si pozitiv. Si mi-a mai ramas in minte motto-ul cartii “Codul copiilor de succes”. 
“Tu poți să realizezi orice îți propui! Tu poți să cucerești lumea doar cu un zâmbet!” Poate fi motto-ul oricaruia dintre noi.
Multumesc mult Cristina Niculescu! 
Iar voua lectura frumoasa care sa va poarte in imaginatia pe care numai un copil poate sa o aiba!” – Mihaela Tatu, Realizator-prezentator de emisiuni radio și televiziune de peste 22 de ani, Coach și Trainer certificat ANC în Tehnica și Arta livrării discursului și Professional Public Speaker.

2.

Erika Turcu

«Un hobby cu totul și cu totul special» este o poveste ce scoate în evidență diversitatea din jurul nostru și firescul ei în viața de zi cu zi. Ivy, personajul principal, încearcă să își modeleze conștiința de sine în funcție de ceea ce crede că îi vor transmite celelalte persoane despre ea. Urmează un traseu inițiatic, în care învață să se accepte pe sine: observându-și prietenii, realizează că ea cunoaște, mai bine ca oricine, totul despre zâne. Descoperă, deci, că este specialistă în zâne și are cel mai frumos hobby din lume! O poveste ce transmite pasiune, încredere, respect față de ceilalți, dar mai ales față de sine!” – Erika Turcu, Fondator și Director educațional, Montessano Școală și Grădiniță, București, România.

3.

Roxana Toma

“Recomand cartea deoarece se adresează atât copiilor, părinților, cât și persoanelor care lucrează cu cei mici. Limbajul folosit este unul accesibil copiilor, iar întâmplările prezentate fac parte din cercul de preocupări specifice copiilor aflați la vârsta preșcolară și școlară. Copiii citesc ușor și rețin mesajul transmis, astfel cartea își atinge obiectivul. Ca profesor cartea mă ajută să înțeleg mai bine preocupările și frământările copiilor aflați la această vârstă, deoarece întâmplările sunt prezentate din perspectiva lor și, alături de părinți, să vin cu soluții pentru depășirea micilor obstacole pe care ei le întâmpină. Dacă ar trebui să descriu cartea în trei cuvinte, acestea ar fi «antrenantă – motivantă – veselă».” – Prof.înv.primar Roxana Toma, Școala Primară Ana Lugojana, București, România.

4.

Oana Dumitrescu

“Colecția «Codul copiilor de succes» ar putea deveni ușor material didactic pentru școli. Copiii citesc cu plăcere poveștile, care sunt întâmplări reale, din zilele noastre, cu care se pot identifica. Dar aceste povești, aparent simple, au în substrat câte o povață și un mesaj de transmis. Ceea ce este interesant este că la sfârșitul fiecărei povești li se și explică cititorilor mesajul fiecărei povești și îi provoacă pe copii să pornească un dialog, o discuție despre subiectul deja relatat. Colecția îmbină aproape insesizabil pentru copii utilul cu plăcutul, iar cei mici învață ceva nou fără să își dea seama, fără să fie o corvoadă. În același timp, colecția se adresează și părinților, cuprinzand «tips of parenthood», modele de «așa da», cum să răspunzi și să tratezi cu brio niște situații neașteptate, sau probleme de zi cu zi, în care sunt implicați copiii tăi.” – Oana Dumitrescu, parinte, 2 copii, Sydney, Australia.

TESTIMONIALE A DOUA CARTE:

5.

Cristina Donovici

“«Salata magică de fructe» este povestea ideală pentru o zi ploioasă sau friguroasă! Atenție, e contagioasă! După lectură, vă garantăm o oră – două de distracție savuroasă, împreună cu copiii, urmând întocmai instrucțiunile din carte!  Vă invităm la o porție sănătoasă de poveste! Poftă bună!” – Cristina Donovici, Autor cărți pentru copii, seria “Poveștile Cristinei”.

6.

Oana Popa

“Cel mai mișto lucru de pe lume e să te joci! În orice fel! Chiar și în bucătărie! Ce dacă bunica e de modă veche și nu e la fel de cool ca tine? Dacă ai curiozitatea să-i acorzi puțin credit, ai să vezi că cea ne-cool și ne-la-modă e de fapt magică. Cum? Ia și citește povestea asta și ai să vezi! Să-mi spui apoi cum a fost! Eu am încercat. Dar eu, din păcate, nu mai am o bunică. Însă am păstrat magia de pe vremea când o aveam. Iar magia… hmmm… E foarte dulce și sănătoasă. Deci: joacă-te, citește și distrează-te!” – Oana Popa, Manager de proiect “Școala de joacă”.

7.

Gabriela Maalouf

“Povestea «Salata magică de fructe» îmbină atâtea concepte atât de importante pentru copii, pe care noi, părinții, nu știm, câteodată, cum să le explicăm. Cum să îi facem să înțeleagă oare responsabilitatea, munca în echipă, mâncarea sănătoasă, alegerile potrivite și câte și mai câte?! Nimic mai simplu! Le descoperiți pe toate într-o singură poveste captivantă și plină de învățăminte și soluții ingenioase!” – Gabriela Maalouf, Psiholog, Specialist Parenting.

8.

Cristian China Birta

“Ca tată a trei copii, eu împart cărțile pentru pitici fix în două categorii: cele pe care le-aș citi copiilor și cele pe care le-aș da la reciclat (oh, câte de astea sunt pe piață…). Faptul că citești aceste rânduri este dovada clară în ce categorie intră cartea Cristinei. 

Această carte este fix de ce ai nevoie ca să faci trei lucruri împreună cu copilul tău:

1. Să citiți împreună (ok, mai mult tu, profită cât mai este mic!);

2. Să discutați pe marginea cărții (găsești acolo ce ai de făcut);

3. Să îmbogățești vocabularul copilului (și al tău, la o adică; există și secțiuna asta, una foarte bună).

Succes! Și să îți ții strâns în brațe copilul când citiți această carte! Face parte din experiența minunată de a fi părinte :)” – Cristian China Birta, Fondator și Asociat Kooperativa 2.0.