Testimonial Cristian China Birta

Cristian China Birta ofera un testimonial important pentru a doua carte din colectia “Codul Copiilor de Succes”, si anume “Salata magica de fructe”.

Pe Cristian China Birta l-am cunoscut acum multi ani, pe vremea cand eu inca nu ma apucasem de scris carti de povesti pentru copii, dar pe vremea cand el era tot o figura marcanta in online, social media, blogging and stuff!! 🙂

Ceea ce urma sa descopar mai tarziu era ca domnul este tatic mandru de 3 copii si ca este topit dupa ei!! Si cum taticii dedicati si implicati sunt de admirat, cand a fost vorba de un testimonial pentru cartea 2, nici nu am stat pe ganduri si l-am solicitat!

Si ia priviti aici ce testimonial mi-a dat domnul!! Unul bijuterie as putea spune! De luat aminte si de urmat intocmai!!

“Ca tată a trei copii, eu împart cărțile pentru pitici fix în două categorii: cele pe care le-aș citi copiilor și cele pe care le-aș da la reciclat (oh, câte de astea sunt pe piață…). Faptul că citești aceste rânduri este dovada clară în ce categorie intră cartea Cristinei.

Această carte este fix de ce ai nevoie ca să faci trei lucruri împreună cu copilul tău:

1. Să citiți împreună (ok, mai mult tu, profită cât mai este mic!);
2. Să discutați pe marginea cărții (găsești acolo ce ai de făcut);
3. Să îmbogățești vocabularul copilului (și al tău, la o adică; există și secțiuna asta, una foarte bună).

Succes! Și să îți ții strâns în brațe copilul când citiți această carte! Face parte din experiența minunată de a fi părinte :)” – Cristian China Birta, Fondator și Asociat Kooperativa 2.0.

Si vorba filmuletului, Cristi, multumim mult si Chapeau bas!!

No comments yet.

Leave a Reply