Lansare prima carte

Lansarea primei carti din colectie, “Un hobby cu totul si cu totul special!”, a avut loc pe data de 9 Martie 2019, in cadrul unui mare mall din Bucuresti, si anume Parklake Shopping Center.

Lansarea a fost un eveniment viu, colorat si vesel, cu baloane, face-painting, desene pe hartie cu personajele din carte, rontait de dulciuri, gratie sponsorilor evenimentului, rasete si veselie.

La lansare ne-am bucurat de prezenta a peste 200 de parinti si copii, carora le multumim inca o data ca au fost alaturi de noi in aceste momente speciale de debut in lumea autorilor autohtoni si contemporani de carti de povesti pentru copii.

Pe langa autoarea cartii, Cristina Niculescu, si reprezentantii Editurii Prestige, la lansare i-am avut ca invitati speciali pe distinsele doamne: Cristina Donovici, cu proiectul “Povestile Cristinei” si Oana Popa, cu proiectul “Scoala de joaca”.

Multumim Parklake Shopping Center pentru gazduire! Multumim sponsorilor si tuturor celor care au fost alaturi de noi la aceasta prima lansare! Si ne revedem curand, la urmatoarea lansare!

Pana atunci, va las mai jos filmul despre cum a fost prima lansare: