Lansare cartea 2

Continuand seria de evenimente de succes marca ParkLake si Codul Copiilor de Succes, a doua carte din colectie, “Salata magica de fructe”, a avut lansarea oficiala pe 12 Octombrie, tot in ParkLake Shopping Center, printr-un eveniment glamoros tip conferinta.

La lansare, autoarea, Cristina Niculescu, le-a avut ca invitate speciale pe doamnele Gabriela Maalouf – psiholog, specialist parenting si pe Ana Maria Ivan – Zana Scutecel, care ne-au onorat cu speech-uri valoroase.

Lansarea a fost un eveniment viu, vesel si colorat, cu face-painting, figurine din baloane si baloane cu heliu, cu desene pe hartie cu personajele din carte, cu rontait de bunataturi, gratie sponsorilor evenimentului, cu rasete si voie buna.

Sponsorii evenimentului au fost: Danonino, ETI Romania si GM Grup Distribution.

Daca la prima lansare am estimat ca am avut “in sala” peste 200 de parinti si copii, acum prezenta a fost si mai numeroasa si nu putem decat sa fim foarte bucurosi si sa va multumim mult pentru increderea acordata!

Multumim Parklake Shopping Center pentru gazduire! Multumim sponsorilor si tuturor celor care au fost alaturi de noi la a doua lansare! Ne revedem curand, la urmatoarea lansare!

Pana atunci, va las mai jos stirea de pe National TV despre cum a fost la a doua lansare: