Despre autoare

Cristina Niculescu, avand ca pregatire 1 facultate, 2 mastere si 1 MBA, este un om de comunicare, prin definitie, fiind de formare specialist in comunicare publica.

Implicata activ in mai multe proiecte conexe, Cristina reuseste sa imbine perfect organizarea de evenimente cu programarea / coding, cu scrisul si povestile, cu social media si content creator, cu foto si cu alergatura zilnica alaturi de fetele ei.

Cristina Niculescu este mamica a doua printese: Sara – 10 ani si Aylin – 5 ani, ele fiind, de altfel, inspiratia pentru multe dintre povestile din colectia Codul Copiilor de Succes.

Cristina adoră să petreacă timpul liber cu familia ei, plănuind mereu noi aventuri pentru copii. Printre hobby-urile Cristinei se numără: mersul pe role cu fetitele ei, filmele cu sotul ei, neapărat cu popcorn, de la cinema, muzica bună pe care cânți și dansezi în mașină (cand crezi ca nu te vede nimeni!) și călătoriile, lungi și dese. Cristina nu s-ar supăra deloc dacă, pe viitor, și-ar putea găsi un job de “turist permanent”!

Cristina locuiește, împreună cu familia ei, în București și își împarte cu bucurie curtea casei cu Aris, câinele familiei, un golden retriever foarte jucăuș.

Pe langa colectia Codul Copiilor de Succes, Cristina Niculescu a scris deja multe alte povesti pentru copii pe care le va publica ulterior si inspiratia a facut-o, deja, sa aiba lista cu vreo alte 5-6 povesti in asteptare! Asa ca fiti pe faza pentru toate noutatile “autor Cristina Niculescu”!